:::::::::: Bosjuweel ::::::::::

Bosjuweel

Tenten & Creatieve vakanties

Bosjuweel is gesplitst in twee organisaties: een tentenbeen en een creatief vakantiebeen voor verstandelijk gehandicapten. Bosjuweel bestaat sinds 1994.

 

Bosjuweel tenten en evenementen:

Dit is de tentenpoot van Bosjuweel. We maken en verhuren mooie tipi’s, yurts, stretchtenten en Marokkaanse tenten. Hierbij leveren we passende aankleding en een opgewekte service.

Ook verzorgen we originele activiteiten zoals Indianendagen, TipiTeambuilding, Bamboebouwen, Klankconcerten en meer. Voor uiteenlopende doelgroepen zoals teams uit bedrijven, scholieren, kindertjes, verstandelijk gehandicapten en andere managers. Wil je meer weten kijk dan op www.bosjuweel.nl.

 

Bosjuweel creatieve vakanties voor mensen met een beperking:

Dit zijn de creatieve vakanties voor verstandelijk gehandicapten. We organiseren elk jaar zo’n 20 weken vakanties voor volwassenen met een verstandelijke handicap. Ons kenmerk is een sprankelend creatief aanbod met bijpassende begeleiding. Creatieve thema’s dus als: fotografie, muziek, dans, de brandweer, film, koken, Expeditie Bosjuweel, etc. De weken spelen zich af in regio Nijmegen.

We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers, profs en stagiaires die graag een weekje mee begeleiden.
Wil je meer weten kijk dan op www.bosjuweelvakanties.nl.

 

We zitten alleen met onze palenopslag en naai-activiteiten op De Vasim, ons kantoor en opslag bevinden zich verder op de Koopvaart, om de hoek.

 

Bosjuweel | Koopvaardijweg 3 | 6541 BR Nijmegen

024 3776086

info@bosjuweel.nl | www.bosjuweel.nl

Facebook

 

logo-bosjuweelklein