:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

De Verspiegeling speelt Switch

9 juli 2017

aanvang: 15:00 tot 16:30 / Prijs: € 10,00

In ‘Switch’ nemen twee zwervers het publiek mee op reis. Marja, een ogenschijnlijk succesvolle vrouw, is ontevreden. Ze wil meer dan een mooie carrière, gezonde dochter, knappe man, dikke auto, dito huis en twee keer per jaar op vakantie. Niemand die daar echter oog voor heeft, oog voor haar. Of toch? Opeens tuimelt Marja in een compleet ander leven. Ze gaat op pad langs mensen, levens en bizarre situaties. Gaandeweg ontdekt ze waar het voor haar echt om draait. Vindt ze haar geluk of blijft ze voor altijd een gevangene van haar verlangens?

 

Startpunt was een fotoshoot van Dita Pepe waarin ze zichelf portretteert in steeds weer een andere familie met steeds een andere man. Eindpunt is een locatietheater voorstelling onder de nieuwe Waalbrug De Oversteek.
Een bijzonder project waarin 8 spelers samen creerden o.l.v. dramaturg Patrick Feijen en regisseur Elly Snip op een prachtige Nijmeegse locatie.

 

Spel: Karina Deutekom, Tessa Frenkiel, Simone Keulen, Eline Lammers, Koen Moons, Katja Teunissen, Hans de Voer, Maaike de Vries

 

Regie: Elly Snip

Tekst & dramaturgie: Patrick Feijen

 

Wanneer:
7 & 8 juli 20.30u
9 juli 15.00u

 

Kaarten: €€ 10,-

 

Reserveren:
info@deverspiegeling.nl
http://www.deverspiegeling.nl

SWITCH poster kl
Venue: Cultuurspinnerij De Vasim
Phone: 024 3886246
Address:
Winselingseweg 41
Nijmegen, 6541 AH
iCal Import + Google Calendar