:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Festival Beleef de Oversteek – NYMA

20 september 2019

aanvang: 18:30 tot 20:00 / Prijs: € gratis

Beleef De Oversteek – NYMA
Festival Beleef De Oversteek is een ode aan 75 jaar vrijheid. We vieren al onze huidige vrijheden met muziek, theater, films, beeldende kunst, cabaret en bevrijdende activiteiten. Iedereen is van harte welkom!

 

Geniet op vrijdagavond van een theatraal concert door Drumfanfare Michaël. Zij brengen het Nijmeegse verhaal van Operatie Market Garden. Broederschap, moed, heimwee en angst staan centraal in de belevenissen van burgers en soldaten. ’s Nachts nemen de DJ’s het over met het meeslepende nachtfeest Vrijeval in Waalhalla.

 

Op zaterdag verandert het Nyma-terrein in een bruisend festival. We vieren onze vrijheid twee volle dagen met muziek, theaterspektakel, films, lezingen, beeldende kunst, cabaret en een uitgebreid kinderprogramma. Zaterdagavond eren wij alle burgers en militairen die voor onze vrijheid zijn gestorven tijdens de Sunset March die we met heel Nijmegen lopen.

 

Zondagochtend start het festival met een gezellige brunch. Ontmoet stadsgenoten met verschillende achtergronden en proef de smaken van de wereld. Ook op zondag is er een bomvol programma met muziek, cabaret, film, theater en kinderactiviteiten. ‘s middags trekt een colonne met 450 originele militaire voertuigen naar het Nyma-terrein en stelt zich op bij het festival. Zondagavond sluiten we het festival af met een BBQ, muziek van Boomshakalak en een slotconcert van Kenny B.

 

Openingstijden:

Vrijdag 20 september: 19.30 – 21.30 uur
Zaterdag 21 september: 12.00 – 23.00 uur
Zondag 22 september: 10.30 – 20.00 uur

 

Entree is gratis

 

Locatie NYMA terrein

Festival flyer
Venue: DE VASIM
Address:
winselingseweg 41
iCal Import + Google Calendar