:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

FotoBolwerk Cursus Fotografie

8 januari 2018

aanvang: 19:30 tot 21:30

Cursus reis- en reportagefotografie

 

Tijdens deze cursus maak je meerdere korte reportages waarbij je telkens van tevoren een invalshoek bepaalt. Vervolgens stel je in overleg met de docent een plan van aanpak op om zo goed voorbereid aan de slag te gaan. De resultaten selecteer je op inhoud en beeld en stel je samen tot een zo sterk mogelijke serie beelden, waarin jouw standpunt naar voren komt. Samen met je medecursisten worden de resultaten besproken.

 

Je leert in deze cursus om series te maken en samen te stellen. Je leert vanuit een vooropgesteld plan te werken en hoe beelden elkaar beïnvloeden. Je denkt na over wat geschikte technieken zijn om hiervoor te gebruiken. Op deze manier maak je een begin met het vormen van een eigen beeldtaal en om foto’s in een onderling verband te gebruiken en niet als op zichzelf staande losse elementen.
De nadruk ligt in de cursus op inhoud en beeldtaal.

 

Omdat je vooral met het toepassen van je kennis en vaardigheid bezig bent tijdens deze cursus, ben je het best op je plek als je goed kunt belichten, bewust kunt scherpstellen en inzicht hebt in hoe je nadruk legt op een onderwerp in je beeld. Je hebt basiskennis van fotosoftware om je beelden eventueel recht te zetten of te kaderen. De cursus sluit het beste aan op de vervolgcursus van FotoBolwerk.
Twijfel je? Bel gerust of maak een afspraak met één van de docenten om je vaardigheden door te spreken!

 

Kijk op de website van FotoBolwerk voor meer informatie.

reisfotos
Venue: Cultuurspinnerij De Vasim
Phone: 024 3886246
Address:
Winselingseweg 41
Nijmegen, 6541 AH
iCal Import + Google Calendar