:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

MIES speelt Plastische Vervorming

8 juli 2017

aanvang: 20:30 tot 22:00 / Prijs: € 8,50

Studententheatervereniging MIES speelt dit jaar wederom een gloednieuwe voorstelling: Plastische Vervorming.

 

Acht jonge acteurs onder regie van Pieter van Terheijden, én een band die de scènes muzikaal zal begeleiden, brengen een ontroerende en confronterende voorstelling over verlies, verdriet en verwerken. Deze aangrijpende en raadselachtige voorstelling is drie maal te zien op 7, 8 en 9 juli, om 20:30 in Cultuurspinnerij De Vasim te Nijmegen.

 

Inhoud voorstelling:
Het is alweer een jaar geleden. Haar omgeving vindt dat ze het allang ‘een plekje’ had moeten geven, maar Sofie wil niet verwerken. Ze wil begrijpen. Gaat op zoek. Probeert lijn aan te brengen in haar gedachten, maar het is een chaos in haar hoofd. De plotselinge dood van haar vader bepaalt nog altijd haar leven. Waarom begrijpt niemand dat? Zelfs haar moeder niet. Waarom behandelt iedereen haar als een kind? Beseft ze eigenlijk wel wat de consequenties kunnen zijn van al haar vragen?

 

Met Plastische Vervorming speelt MIES alweer haar negende voorstelling. Voor de tweede keer heeft zij Cultuurspinnerij De Vasim als locatie voor haar stuk gekozen. En MIES werkt dit jaar samen met een band die de scènes muzikaal zal begeleiden.

 

7 juli – 9 juli om 20:30 uur.
De kosten zijn €8,50 per kaartje.
Er kan gereserveerd worden op: https://miesnijmegen.com/reserveren/

 

Tekst: Ruud Wessels
Regie: Pieter van Terheijden
Techniek: Jan van den Hatert
Spel: Nikki Heinsman, Jasmijn Kraaijeveld, Frank van Kruijsbeek, Anouk Cuppes, Elisabeth Coppoolse, Noor Nusselder, Willemijn van Steenhuizen, Martin Buunk.
Muziek: Luuk Linders, Jonathan Slobbe, Polle Aubert
Met dank aan: Cultuurspinnerij De Vasim, Gemeente Nijmegen en Stichting Nijmeegs Universiteitsfonds

MIES
Venue: Cultuurspinnerij De Vasim
Phone: 024 3886246
Address:
Winselingseweg 41
Nijmegen, 6541 AH
iCal Import + Google Calendar