:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Festival VasimNU! – Open Dag, kunstmarkt en BakfietsTreffen

13 april 2014

aanvang: 13:00 tot 19:00 / Prijs: € 0,00

 

De Vasimmers gooien hun deuren weer open, ook voor het BakfietsTreffen. Bezoekers kunnen elk hoekje en gaatje van De Vasim verkennen!

 

Er is voor elk wat wils te beleven: theater, muziek, een expositie en diverse workshops en demonstraties zeefdruk, circus, fotografie, schilderen, houtbewerking, (soap) script schrijven, ets, beeldhouwen – in de werkplaatsen van de Vasimmers. En natuurlijk is er ook ruimte om lekker achterover te hangen. Al jaren biedt onze trap plaats aan menig zitvlak, waar onder het genot van culinaire hoogstandjes en een colaatje of biertje gezellig een babbeltje gemaakt kan worden.

 

Maar dit jaar doen we er een schepje bovenop.

 

Zo komt er dit jaar komt voor het eerst een kunstmarkt – en wel aan de oostkant van De Vasim, onder één van de bogen van de nieuwe stadsbrug. Onder de andere bogen zijn het BakfietsTreffen en de Proeftuin (maak zelf een proefritje met een bakfiets) te vinden. De beste singer/songwriters van nu staan op het VasimZO podium bij het BakfietsTreffen: Chayah van Diermen, Dyzack en Aafke Romeijn. Ook pianoheld Clemens van de Ven en Trio Con Tres – Cubaanse muzikale heerlijkheid – doen hier hun ding.

 

Aan de westkant komt ook een podium. Drie bands zullen de Vasim op haar grondvesten doen schudden:

  • Skandaal! Nijmeegse ska, rock en electro met onvervalste Nederlandstalige teksten
  • Sky Pilots Nederlandse rockband met smoel, smaak en sterke liedjes. De Sky Pilots are ready for takeoff!
  • Roy & The Rodjers Rock’nRoll sensatie uit Nijmegen. Jaren 60, 70 & 80 tunes met een R&R sausje + een knalgoeie show = gegarandeerd meeblèren en dansen!

 

Iedereen uit Nijmegen en omstreken is van harte uitgenodigd voor Festival VasimNU!

 

Zet het in je agenda, want het wordt legen – wait for it – dary!

 

Binnenkort meer info, houd deze website en onze Facebook event page in de gaten!

 

WEB-logotreffen14

 

BikkelartBosjuweelCircus CaprioliCircuswinkelCrux CreatiesDe KunstuitingDe Lachende PelikaanDe MarkiesDe SchoenfabriekDrie fotografen: Mia, Jeanette & MarcDrift om te dansenFull Stop AcrobaticsGalloway StudioGraffiti.nlGrafische WerkplaatsGroene WasHan EngbersHans KooijmanHelicon MBO opleidingenHet CrealokaalIn De War ProduktiesIn het WijlandJac Splinter ontwerper 2D3D4DMusic MeetingNietzwaar Oefenruimte.nuOne for the RoadPrimeros ProduktiesReynaldo ChirinoRon VervuurtScript-ed…SpoenkSt. Beeldend Danstheater TelderSteen-/ beeldhouwerij Marieke van BaarleTheaterbureau PopiTheatergroep KwattaTipico DecoratieTribal FieldsViquel AutomationWoodbeGood

boek49 copy
Venue: Cultuurspinnerij De Vasim
Address:
Winselingseweg 41
6541 AH Nijmegen,
iCal Import + Google Calendar