:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Open dag De Vasim NU!

7 april 2013

aanvang: 13:00 tot 19:00 / Prijs: € Gratis

 

Theaterkast, bakfiets & sneak preview museum

 

Op zondag 7 april opent Cultuurspinnerij de Vasim haar deuren: De Vasim NU. Het wordt een dag vol kunst & cultuur, lekker eten & drinken voor jong & oud. Neem nu onder begeleiding van de aangename conciërges de Theo’s een kijkje in het unieke sneak preview WOII Museum. Maak nu een proefrit in een bijzondere bakfiets. Grijp nu je kans en kom uit de theatrale kast van het Vasim Familietheater. Vergaap je aan de kunstinstallaties en videomapping, en bouw zelf mee aan een lattedraal. Tijdens De Vasim Nu kan je vanaf 17.00 een lekker hapje eten. En helemaal van nu is de goede muziek die we voor je uitgezocht hebben.

 

Sinds jaar en dag is Cultuurspinnerij de Vasim de plek in Nijmegen waar kunst & cultuur, eten & drinken op een verrassende manier met elkaar verenigd worden. Tijdens de open dag is er in elke hoek iets te zien & te doen. Een workshop of een demonstratie, een kunstexpositie, een multimedia installatie, een miniconcert, een theatervoorstelling…. En natuurlijk lekker eten en drinken!

 

Niet te missen is het Tweede Nijmeegse Bakfiets Treffen 2013

 

 

 

Ruim 200 bijzondere bakfietsen en hun eigenaren komen naar De Vasim om hun trots te tonen en het publiek proefritjes te laten draaien. Fietsdiensten.nl, ’Op vuur en vlam’ en het Sport Ondernemersbureau van de HAN zorgen voor Pizza-oven-bakfiets (Il Forno Mobile) en andere ‘culinaire bakfietsen’. Daarnaast is er een beurs waar bakfietsproducenten en -dealers hun producten presenteren en een probeerparcours. De Platenbus zorgt hier voor muzikale omlijsting.

 

Het Vasim Familietheater daagt je nu uit om op een originele wijze letterlijk uit een grote kast te komen! Wie weet win jij wel een vrijkaartje voor een van de fantasievolle voorstellingen komende tijd!  Of verbaas je over de betoverende kostuums en rekwisieten. Los jij daar het raadsel op? Dan word je beloond met ..?

 

Natuurlijk kunnen de kids bij ons nog veel meer, zoals het Doe-het-zelf circus in de circusruimte onder begeleiding van de professionele docenten van de circuswinkel, of kleien en boetseren in Het Crealokaal.

 

Laat je in de donkere ruimte inspireren door de meest indrukwekkende projecties terwijl je geniet van muziek van artiesten als Eef Dijkstra, de Daisy Chains, het Hardkoor  en Bambix. Een ervaring die je niet snel zal vergeten. Deze open dag zal afgesloten worden met een spetterend optreden van niemand minder dan Boomshakalak Soundsystem, dus zorg dat je erbij bent!

 

 

Laat je verrassen en beleef de Vasim NU op zondag 7 april.

 

De Open Dag wordt mede mogelijk gemaakt door medewerking van

 

 

 

 

vasimposter3b-ol-druk2-web
Venue: Cultuurspinnerij De Vasim
Address:
Winselingseweg 41
Nijmegen, Netherlands
iCal Import + Google Calendar