:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Winterkost: Boomshakalak Winter BBQ

28 december 2015

aanvang: 14:00 tot 04:00 / Prijs: € 10,00

Van 26 t/m 31 december: zes dagen lang kunst, literatuur, theater, muziek, feest, en heerlijk eten & drinken voor jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Dát is ons nieuwe Winterkost Festival!

 

Met op 28 dec: Boomshakalak Soundsystem

 

Let’s get together and feel allright – all day & all night

 

Neem je gezin mee en nodig je vrienden uit. Fijne vibes van 14.00 tot diep in de nacht, omdat het zo goed voelt om samen te zijn!

 

Programma

Kids Playground

BBQ Grill

The Upsession (NL)

Bagjuice (NL)

DreadSquad ft Gardna (POL + UK)

Boomshakalak Soundsystem (NL)

Radikal Guru (POL)

 

KIDS PLAYGROUND, ism Vasim Familietheater. Met o.a.:

Creëren van een ritme instrumentje: maak je eigen ritme instrumentje en doe mee aan een reggae/rap-achtig lied gezongen door de creathea’s!

Circusspelen: uitdagende jongleer- en balanceerattributen vragen erom ter hand of onder de voet genomen te worden. Met de sounds van Boomshakalak zal jong en oud moeite hebben niét mee te doen.

Creëren van een gezamenlijk  kunstwerk met handen en voeten. De potten/flessen verf staan klaar en jij mag je hand of je voet verven en een afdruk maken op een groot vel papier(binnen bepaald kader). Kaders kunnen letters zijn of een bepaald beeld wat met het thema van die middag te maken heeft. Langzaamaan komt dit tot leven!

 

✭✭✭✭✭ BOOMSHAKALAK vertelt:

 

THE UPSESSIONS In het begin van de avond gaan we al van start met de beste early reggae band van Nederland. Misschien wel van Europa!

The Upsessions!

Deze 7 koppige energie explosie brengt de authentieke reggae sound door heel Europa. Onder leiding van Boss Capone (Dutch King of Ska), behoren the Upsessions al jaren tot de top. Met 4 albums, (waaronder 1 met Lee Perry !), een bejubeld optreden op Lowlands en honderden superstrakke shows door Europa. Ze treden maar enkele keren per jaar op in Nederland.

Wij hebben ze weten te strikken, op je favoriete kerstvakantiedag!

 

BAGJUICE Jong & relatief onbekend, maar voor hoe lang!? Deze Nederlandse reggaeband uit Amsterdam maakt verfrissend goede reggae en dub. Wij kwamen ze tegen op een strandfeest en waren meteen verkocht.

Een volledige band, gewapend met melodica én sound engineer, die het geluid – live on stage – bewerkt met analoge reverbs en delays! Naast hun toffe live optredens, brengen ze hun vibes én sound op 7′ vinyl singles naar het publiek. Deze Bagjuice-singles worden regelmatig opgepikt door 22tracks London. Kijk… Dan doe je iets goed.

 

DREADSQUAD ft. GARDNA (POL+UK) O.M.G.! Heel eerlijk, dit is niet normaal! Deze Poolse producer levert jaar in, jaar uit de DIKSTE eletronische reggae voor de dansvloer.  Mensen die Boomshakalak vaker checken kennen de tunes van Dreadsquad, dat is zeker. En speciaal voor de ‘Boomshakalak Winter BBQ’ vliegt deze baas uit Polen om ons allen aan het dansen te krijgen.

Maar dat is nog niet alles, uit de Engeland neemt hij vocalist en MC GARDNA mee. Deze goed gebekte spraakwaterval staat hoog in de reggae charts met zijn nieuwe track ‘See the vibe’. Fun fact: deze combi is nooit eerder in Nederland geweest.

 

BOOMSHAKALAK SOUNDSYSTEM We zijn door de Vasim gevraagd ‘iets’ te doen in de kerstvakantie. “Als de Boomshakalak Soundsystem sfeer er maar inzit,” was de enige vereiste.

‘Geen probleem! Dat is wat we het liefste doen.” Nu komt alles samen tijdens ons eigen reggae winterfestival! Tijdens de koude dagen brengen we een beetje warmte en een berg liefde. We zijn de saus tussen de artiesten en de kers op de taart. Wij doen het rood-geel-groene licht uit aan het einde van de nacht…

Veel mensen worden blij van ons bonte gezelschap, dat maakt ons blij!  Goede sfeer gegarandeerd!

 

RADIKAL GURU (POL)

Deze producer en dj maakt legendarische tracks op het snijvlak tussen reggae & dubstep (door kenners ook wel ’steppa’ genoemd). Wie thuis is in de scene, kan niet anders dan groot fan zijn van deze man uit Polen, die zijn naam er aan doet.

Laatst kregen we spontaan een knuffel bij het aankondigen van Radikal Guru. Dan weet je dat het goed zit. En dan nog niet te spreken over zijn snoeiharde dj set’s op o.a. Outlook Festival én zijn vette tracks met de allerbeste MC’s die onze aardkorst kent. Bij zijn discografie zie je samenwerkingen met o.a. Echo Ranks, Brother Culture & Dreadsquad. Wie weet wat dat nog gaat brengen deze nacht…?!

Skank all night!

 

Kinderen onder de 14 gratis

Ticket €10,-

Ticket for 2 €16,-

 

Winterkost Festival wordt georganiseerd door De SchoenfabriekOddstreamDe MarkiesPrimeros ProduktiesOne for the RoadEcolichtStijn Audio en Cultuurspinnerij de Vasim.

 

Boomshakalak

 

Logo Winterkost FB banner

 

Boomshakalak - Winterkost logo 230x320
iCal Import + Google Calendar