:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Winterkost: Fuif=IN!

31 december 2015

aanvang: 22:00 tot 06:00 / Prijs: € 25,00

Van 26 t/m 31 december: zes dagen lang kunst, literatuur, theater, muziek, feest, en heerlijk eten & drinken voor jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Dát is ons nieuwe Winterkost Festival!

 

Last but not least van de Winterkost festiviteiten: Fuif=IN!

 

Jottem: jubileum! In 2011 was de eerste editie van Fuif=IN! Toen hebben de heren van de Loco Loco Discoshow een fuif-tastische show neergezet. Ter ere van dit jubileum komen de Loco’s daarom de Vasim weer op zijn kop zetten & binnenste buiten keren!

 

Maar we gaan eerst schuivend het jaar uit. De Vasim is vanaf 22u geopend voor de Nijmeegse kampioenschappen MIDGETSJOELEN. In deze al oude volkssport wordt het gezellige midgetgolfen gecombineerd met de al om bekende sjoelbak. Oudejaarsavond is bij uitstek een avond om lekker te gaan samenspelen. Onder het genot van een drankje en een heerlijk muziekje mogen de sjoelschijven over de baan worden geslingerd. Naast het vrijblijvende karakter kan ook worden ingeschreven voor een flink prijzenpakket. Om vijf voor 12 wordt de kampioen van 2015 bekend gemaakt. Een mooi moment om vervolgens het nieuwe jaar te gaan vieren!

 

Bekijk hier de aftermovies van 2012 en 2013.

 

Kaartje €25,-

Aan de deur: €27,50

 

Winterkost Festival wordt georganiseerd door De SchoenfabriekOddstreamDe MarkiesPrimeros ProduktiesOne for the RoadEcolichtStijn Audio en Cultuurspinnerij de Vasim.

 

Logo Winterkost FB banner

logo_flat 230x320
iCal Import + Google Calendar