:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Winterkost: Odd Junior

29 december 2015

aanvang: 14:00 tot 18:00 / Prijs: € 3

Van 26 t/m 31 december: zes dagen lang kunst, literatuur, theater, muziek, feest, en heerlijk eten & drinken voor jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Dát is ons nieuwe Winterkost Festival!

 

Op 29 dec is Oddstream op Winterkost, met div. Odd junior activiteiten!

 

— laat je verassen door spannende activiteiten waarbij je veel kunt leren over techniek —

 

Bristle Bots

Maak je eigen robot van een tandenborstel, mini motor, batterij en andere kleine spulletjes. En doe mee aan Robo-worstelen en races!

Kosten: €5

 

3D hologram projector

Maak een projector van je smartphone en creëer echte hologrammen, zoals in de Star Wars films. Download een hologram app en je kunt je eigen holografische filmpjes maken!

 

Hack je elektronica

Bestuur ledlampjes en motortjes door ze op de computer te programmeren, hack een bestuurbare auto en laat hem rijden door een zelf gemaakte app op je telefoon!

 

Virtual Reality bril

Knutsel je eigen 3D bril met de cardboard en beleef de wereld van virtual reality en 360˚videos, games en apps op je eigen smartphone

Voor €5 neem je de cardboard mee naar huis

 

3D ontwerpen, printen en tekenen

Experimenteer met 3D software om je eigen ontwerp te maken, leer tekenen in de lucht met 3D pennen en zie een 3D printer aan het werk!

 

Kunstmachine

Maak je eigen kunstmachine door onderdelen als tandwielen, led’s en elektrische motortjes te schakelen en zo een fantastisch bewegend schouwspel te creëren!

 

Entree: €3

 

Winterkost Festival wordt georganiseerd door De SchoenfabriekOddstreamDe MarkiesPrimeros ProduktiesOne for the RoadEcolichtStijn Audio en Cultuurspinnerij de Vasim.

 

 

Logo Winterkost vierkant
iCal Import + Google Calendar