:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Winterkost: Pierre Wind + Vasim Familietheater

27 december 2015

aanvang: 14:00 tot 18:00 / Prijs: € 3,00

Van 26 t/m 31 december: zes dagen lang kunst, literatuur, theater, muziek, feest, en heerlijk eten & drinken voor jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Dát is ons nieuwe Winterkost Festival!

 

Topkok Pierre Wind geeft kinderen smaakles. Een unieke les over eten, waarin het beleven van voedsel door te proeven, voelen, horen, ruiken en kijken centraal staat. Er is één les, die rond 16u begint.

 

Daarnaast is er een doorlopend kinderprogramma door het Vasim Familietheater, met:

  • Circusinstuif. Uitdagende jongleer- en balanceerattributen staan sfeervol uitgestald en vragen erom ter hand of onder de voet genomen te worden. Dit ter verbranding van de hoeveelheid energie die de zelf gekookte/ verorberde etenswaren opleveren.
  • Creëren van een “Afvaldraak”. Verpakkingsmaterialen van voedsel liggen op een hoop en worden verwerkt in een fantasievolle afvaldraak die het einde van de middag een aanval doet op het zwervende afval of de prullenbakken (gedragen door kids en ouders).
  • Creëren van een gezamenlijk kunstwerk met handen en voeten. De potten/flessen verf staan klaar en jij mag je hand of je voet verven en een afdruk maken op een groot vel papier (binnen bepaald kader). Kaders kunnen letters zijn of een bepaald beeld wat met het thema van die middag te maken  heeft. Langzaamaan komt dit tot leven!

 

Kinderen tot 4 jaar gratis toegang.

 

Kaartjes aan de deur!

 

Winterkost Festival wordt georganiseerd door De SchoenfabriekOddstreamDe MarkiesPrimeros ProduktiesOne for the RoadEcolichtStijn Audio en Cultuurspinnerij de Vasim.

 

Logo Winterkost FB banner

Logo Winterkost vierkant
iCal Import + Google Calendar