:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

Winterkost: Denvis & Verdonschot

27 december 2015

aanvang: 20:00 tot 22:30 / Prijs: € 6,00

Van 26 t/m 31 december: zes dagen lang muziek, techniek, literatuur, feest en heerlijk eten & drinken voor jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Dát is ons nieuwe Winterkost Festival!

 

Programmaonderdeel Wintertuin – Club Debuut is helaas geannuleerd. In plaats daarvan de waardige opvolgers:

 

Denvis & Verdonschot

 

Leon Verdonschot (Geleen, 1973) is regisseur, columnist (van Nieuwe Revu), journalist (voor De Groene Amsterdammer en Vrij Nederland), presentator, maar vooral: schrijver. In 2006 won hij de Pop Pers Prijs voor zijn verhalen over popmuziek, begin dit jaar verscheen zijn lovend ontvangen debuutroman Alles Van Elkaar.

 

Het liefst staat hij met zijn verhalen op een podium, en dat deed hij dan ook veelvuldig: hij tourde twee jaar met Rowwen Hèze en is momenteel op theatertour met JW Roy.

 

Zijn samenwerking met Denvis is een zeer langdurige. Hij schreef het boek ‚Denvis, een rockroman’ ver de Eindhovense zanger. Daarnaast stonden ze samen op talloze festivals, van Lowlands tot de Parade, en tourden ze twee jaar lang langs de Nederlandse theaters samen met Nico Dijkshoorn, met de voorstelling Ook Voor Vrouwen.

 

Denvis (Dennis Grotenhuis, Geldrop, 1972) is de knappe van het stel. Na de tropenjaren van een leven vol Rock ’n Roll (leadzanger van o.a. The Spades en Denvis & The Real Deal), heeft hij uiteindelijk het licht gezien en is tot inkeer gekomen. Hij werkt als muzikant, acteur en regisseur, maar is ook een man van de magie. Dus de komende periode is hij op menig festival te zien met Schnautzi & Schlampi’s sexy magic show. Met Roel Blommers is hij momenteel in de stu- stu- studio aan het opnemen voor zijn volgende muziekproject.

 

Voor het eerst in jaren staan de twee in Nijmegen weer samen op het podium, met een bonte mix van verhalen en liedjes.

 

Kom luisteren!

 

Kaartjes €6

 

 

Logo Winterkost FB banner

Winterkost Denvis & Verdonschoten 230x320
iCal Import + Google Calendar