:::::::::: Nieuws ::::::::::

Fotowedstrijd Festival VasimNU!

Maak een foto van jouw tofste Festival VasimNU! moment

dinsdag 31 maart 2015

Fotowedstrijd Festival VasimNU! 2015

 

Wat? Festival VasimNU! – onze jaarlijkse open dag

Wanneer? Zondag 12 april, van 13.00-20.00

Waar? Winselingseweg 41 6541 AH Nijmegen

 

Op zondag 12 april vindt Festival VasimNU! plaats. De Vasimmers zetten hun deuren weer open en bezoekers kunnen met de meest uiteenlopende disciplines kennis maken – zeefdruk, houtbewerking, fotografie, beeldhouwen, etc. Het is een dag vol kunst, theater, muziek en gezelligheid. Vorig jaar kwamen er zo’n 4000 bezoekers op af.

 

Spelregels fotowedstrijd

Het is heel simpel: maak de 12de een foto van jouw tofste Festival VasimNU! moment en mail hem voor 19 april naar ons (info@devasim.nl). Je kunt denken aan: een overzichtfoto met gezellige mensen en Vasimgebouw op de achtergrond, close-up van een act, foto met een markant detail van het gebouw erin. Je mag zo veel foto’s inzenden als je wilt. De foto’s mogen bewerkt zijn. Iedereen mag meedoen.

 

Op maandag 20 april kiest het Vasim team van alle inzendingen de 10 mooiste foto’s uit (max. 1 foto per inzender). Deze zetten we in een album op Facebook, waarna onze Facebook volgers mogen stemmen. Op 24 april worden om 12.00 de stemmen geteld en ontstaat een top 3.

 

Je mag als fotograaf natuurlijk je beeldmerk in de foto zetten. Wanneer je een foto inzend, geef je Cultuurspinnerij De Vasim toestemming om de foto te gebruiken wanneer en voor wat voor doeleinden De Vasim wil (zal voornamelijk neer komen op PR doeleinden).

 

Prijzen

Het Vasim pand als locatie voor:

  • 1e prijs: fotoshoot/clipopname van 2 dagdelen (ochtend en middag) in de hal, spelonken, atelierplein, gangen van De Vasim, twv €140,-
  • 2e prijs: fotoshoot/clipopname van 1 dagdeel in de hal en spelonken van De Vasim, twv €70,-
  • 3e prijs: fotoshoot/clipopname van 1 dagdeel in de spelonken van De Vasim, twv €20,-

Omvang van de fotoshoot is in alle gevallen beperkt tot 2 fotografen met max. 15 modellen. Omvang clipopname in overleg. Dag van de fotoshoot/clipopname in overleg met Vasim op basis van beschikbaarheid hal e.a. ruimten. Prijs is geldig zolang de Cultuurspinnerij in het Vasim pand zit.

 

Vragen?

Neem contact op met Elle Joosten. Bereikbaar van maandag t/m woensdag, tussen 9.30 en 17.30, via 024-3886246 of info@devasim.nl.

 

 

facebookbanner.tannie.2