:::::::::: Nieuws ::::::::::

Vasimmers in het nieuws

De laatste nieuwtjes over de Vasimmers

dinsdag 07 april 2015

Ger Driessen

Vol trots mogen we melden dat onze eigen Ger Driessen genomineerd is voor de BAS Grafiekprijs! De in 2004 door Business Art Service in het leven geroepen BAS Grafiekprijs wordt jaarlijks uitgereikt om de vervaardiging en ontwikkeling van ambachtelijke grafiek te stimuleren. Een onafhankelijke jury heeft uit alle ingezonden werken 10 prenten gekozen, waaronder die van Ger. Een van de prenten wordt door de jury gekozen en wordt winnaar van de juryprijs. Daarnaast bepaalt het publiek door te stemmen wie de publieksprijs wint.

 

De 10 geselecteerde prenten hangen sinds 3 april t/m 26 april in Museum Gouda. Daar zal op zondag 19 april ook de prijs worden uitgereikt.

 

We duimen voor je Ger!

 

Patrick Feijen

Vasimmer Patrick werkt met verhalen. Hij bedenkt ze, schrijft ze, helpt ze. Geen prozaverhalen, maar dramaverhalen; verhalen voor theater, film of tv. Zo heeft hij onlangs de projectfilm van Proud of the South, het talentenontwikkelingsprogramma voor muzikanten uit Noord Brabant, gemaakt. Het is een samenwerkingsproject van 013, Effenaar, Gebouw T, Groene Engel, Mezz en W2 Poppodium. Bekijk het filmpje.

 

One for the Road & Primeros Produkties

Parkcafé Boom, een samenwerkingsproject van bovenstaande cateringbedrijven, heeft haar deuren sinds dit seizoen geopend. Waar? Museumpark Orientalis. Binnen of buiten, met uitzicht op de Liburna. Hoe ze koken? Met eerlijke, pure producten; wat zij het “nieuwe ruig” noemen. Overigens: je kunt zo binnen wandelen zonder de entree van het museum te betalen.

Parkcafe Boom

Bron: Quo Vadis, april 2015.

 

Parkcafe Boom