:::::::::: Agenda ::::::::::
Laden Evenementen

BOT speelt Lek (try-out)

16 april 2017

aanvang: 15:00 tot 16:00 / Prijs: € 12,00

Na het internationale succes van de tourvoorstelling RAMKOERS zet BOT de volgende stap met LEK, een volledig andere maar minstens zo indrukwekkende voorstelling. Van 13 t/m 16 april 2017 te zien als try-out in Nijmegen.

 

Vul de glazen maar bij! Zo lang de bodem van je glas niet in zicht komt, zit je goed. Het liefst is het leven een feest met eeuwige confettivelden en alles overstemmend trompetgeschetter. Maar al wil je er niet van weten: er loopt ook een man met een meedogenloze hamer rond en vroeg of laat is het zo ver… Wat als hij ineens op jouw schouders tikt?

 

Muziektheatergroep BOT neemt je mee naar precies dát moment. Wat doe je als het besef van eindigheid zich in je kop nestelt? Als het lek definitief te groot is om te dichten, welke ballast gooi je dan als eerste overboord?
Wat heb je daadwerkelijk nodig om gelukkig te zijn?
LEK is een verbazingwekkende voorstelling over levenslust en vergankelijkheid. Midden in het onstuitbare proces van verval waagt BOT zich aan de zoektocht naar wat er werkelijk toe doet. Voor je ogen speelt een antieke cello met hulpmotor haar laatste manke serenade, sierlijk en breekbaar als een oude dame. Maar ook al wordt het om je heen angstvallig stil, in je hoofd gonst het harder dan ooit. In LEK heb je geen andere keuze dan je volledig mee te laten voeren en zelf de confrontatie aan te gaan. Rauw en intens muziektheater van het meest inventieve soort.

 

BOT speelt: LEK (try-out)
Donderdag 13 april 20:00
Vrijdag 14 april 20:00
Zaterdag 15 april 20:00
Zondag 16 april 15:00
duur: ca. 50 min.

 

Locatie: Cultuurspinnerij de Vasim, Nijmegen
Entree: €12 (regulier), €10 (kind 8-12 en student)
Meer info: http://botspeeltlek.nl/
De kaartverkoop start op woensdag 8 maart.

BOT bij De Vasim
Venue: Cultuurspinnerij De Vasim
Phone: 024 3886246
Address:
Winselingseweg 41
Nijmegen, 6541 AH
iCal Import + Google Calendar