:::::::::: Nieuws ::::::::::

Jac Splinter wordt ook sekswerker

Jac Splinter wordt ook sekswerker

donderdag 13 mei 2021

In Nijmegen heeft Ontwerper Jac.Splinter zich per direct ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als sekswerker. Hij deed dit uit protest tegen de coronamaatregelen. Volgens het kabinet mogen per 19 mei de sekswerkers wel weer aan de slag, maar moeten de musea dicht blijven.
“Het is ridicuul dat je goed geventileerde ruimtes met een gereguleerd toegangsbeleid dicht laat, terwijl je het één op één fysiek contact tussen sekswerker en klant wel toestaat.” aldus Splinter.

 

Splinter roept andere culturele ondernemers op om ook sekswerker te worden. “Als je toch al gewend bent om met je werk te leuren, dan kan je dat met je lijf erbij ook heel goed. Je hoeft overigens geen daadwerkelijk seks met je klant te hebben als je een van je creaties verkoopt. Ik ben sekswerker en ik geef glas in lood les onder andere.”
Hoe pikant de lessen zullen worden, kan hij nu nog niet zeggen. Of de cursus “Glas in bloot” gaat heten evenmin, wel dat er discrete gordijntjes in bestelling zijn.

 

In de thuisbasis van Splinter, de Vasim, zijn nu de plannen in ontwikkeling om samen met andere beeldend kunstenaars en vormgevers het gebouw een nieuwe multiculturele en sociale facelift te geven en om te bouwen tot VASIM ROUGE – ART PEEPSHOW, een idee van collega-vormgever Marga van den Heuvel. Het wordt waarschijnlijk een grootse expositie waarbij -tegen betaling- individueel seks/kunst/werk vertoond gaat worden.

 

meer informatie bij Jac.Splinter 06-17492824

vasimbordeel Marga van den Heuvel