:::::::::: Nieuws ::::::::::

Merel Holleboom MYY-art & Water-Stof zoeken een nieuwe werkplaats!

Al sinds 2002 biedt het imposante gebouw van Stichting Cultuurspinnerij De Vasim onderdak aan ruim 40 kunstenaars en culturele bedrijven met diverse achtergronden. Naast de ateliers en werkplekken beschikt de Cultuurspinnerij over een multifunctionele evenementenhal. Een podium waar uiteenlopende activiteiten […]

donderdag 11 maart 2021

Al sinds 2002 biedt het imposante gebouw van Stichting Cultuurspinnerij De Vasim onderdak aan ruim 40 kunstenaars en culturele bedrijven met diverse achtergronden. Naast de ateliers en werkplekken beschikt de Cultuurspinnerij over een multifunctionele evenementenhal. Een podium waar uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd.

 

Vanwege aankomende veranderingen aan het Vasimgebouw en verschuivingen tussen de beschikbare werkplekken, zijn Merel Holleboom MYY-art en Water-Stof (Michiel Klaarwater) op zoek naar een nieuw onderkomen. En daar willen we ze graag bij helpen!

 

// Merel Holleboom MYY-art //
Merel maakt beelden en interactieve installaties voor exposities, festivals en ontwerpwedstrijden zoals De Wachter, waarmee ze in 2006 de KEMA-ontwerpwedstrijd won. Maar ook educatieve projecten, zoals een voelbeest voor het blindenmuseum of een tekenmachine voor kinderen in een winkelcentrum.

 

© Merel Holleboom

  • Merel is op zoek naar een ruimte van 40-50 m²
  • Ze heeft momenteel een tijdelijk onderkomen voor 1-2 maanden en is op zoek naar een ruimte die op korte termijn langdurig beschikbaar is.
  • Een tip? Of meer info? Stuur een e-mail naar info@devasim.nl of bel ons op 024 – 388 62 46

 

// Water-Stof //
Michiel Klaarwater maakt met Water-Stof moderne meubels en accessoires. Geïnspireerd door vorm, kleur en structuur van materialen krijgen zijn ontwerpen een uniek karakter. Zijn voorliefde voor techniek vind je eigenlijk altijd terug in het eindproduct. Soms op subtiele wijze. Soms op een dusdanige manier dat je er niet omheen kan. Michiel werkt veel samen met andere kunstenaars en is daarnaast betrokken bij Fablab Nijmegen en Hackerspace Nijmegen.

 

© Water-Stof

  • Michiel is op zoek naar een ruimte van 100 m² of meer.
  • Hij is op zoek naar een ruimte die op korte termijn én langdurig beschikbaar is.
  • Een tip? Of meer info? Stuur een e-mail naar info@devasim.nl of bel ons op 024 – 388 62 46